Niin se aika rientää nopeasti ja lokakuuta mennään jo pitkällä. Täällä on saatu nauttia jo ensilumesta, joka pysyi muutaman päivän jopa maassakin :) Nytkin on pakkasyö tulossa, mittarissa nyt jo -3,4 astetta pakkasta. Sekä minä, että pojat odotetaan niin kovasti pysyvää lunta! Se tuo niin mukavasti valoa ja mikä vielä tärkeämpää niin myös joulun tuntua :)

Olen miettinyt ja katsellut jo vähän lahjoja valmiiksi. Olen myös koittanut kulkea korvat höröllä ja napata läheisiltäni vinkkejä lahjoihin. Itse kerroin jo oman toiveeni äidilleni, joka on kova kutomaan. Haluan pitkät lähes polviin asti ulottuvat villasukat Peppi Pitkätossu-tyyliin eli mahdollisimman paljon erivärisiä raitoja :D Vanhempi poika on jo "nähnyt" useamman tontun ja aina kun muistaa sen niin koittaa käyttäytyä vähän mallikkaammin :)  Ja koska tontut on lähteneet liikkeelle niin sehän tarkoittaa sitä, että joulu on aina vaan lähempänä!

Illat on ihanan hämäriä ja viileitä. Kynttilämeri valaisee iltaisin kotimme pöytiä ja ikkunalla olevia kynttiläkippoja. Myös aamuhämärissä, kun herään muita aikaisemmin, nautiskelen aamun kiireettömyydestä kynttilän valossa. Se rauhoittaa myös silloin, jos ei muuten niin kiireetön aamu olisikaan.

Toivottelen kaikille mukavan kirpeitä syyspäiviä!