Kuten otsikosta näkyy niin täällä ainakin lumi on vaihtanut olomuotoaan vedeksi :/  Täällä on lunta satanut jo lokakuussa muutaman kerran ja nyt viikonloppuna satoi taas. Nyt on kaikki sulanut ja tilalla on harmaan ankea näkymä. Tämä aika vuodesta on juuri se aika, jonka voisin huoletta hypätä yli tai vaikka nukkua ohi...

Tai no jos nyt jotain hyvää haluaa löytää näistä ilmoista niin ainakin sisällä saa tehtyä kovasti. Tänään olen tyhjentänyt keittiön kaapit ja pyyhkinyt kaikki hyllyt, järjestänyt tavarat takaisin paikoilleen ja nakannut turhat ja rikkinäiset roskiin. Pesukoneet on myös pauhanneet ja villakoirat karkotettu pölyimurilla. Nyt on mukavaa, kun koti on puhdas.

Joulumieltä on kohotettu joululauluja kuuntelemalla :) Työkaverini kuuluu kirkkokuoroon ja ovat juuri saaneet uuden joululevyn valmiiksi ja ostin sen. Ihanan tunnelmallista ja rauhoittavaa joulumusiikkia. Toki myös veikeämmät laulut on soineet jo muutaman kerran lasten joululevyiltä. Myös Lumiukko on pitänyt katsoa jo kertaalleen :) Kuopuksen kanssa kävimme viime viikolla kirjastossa ja siellä oli joulukirjoille aivan oma hylly! Mukavia opuksia tarttui mukaani esim.pari Viiru ja Pesonen-joulukirjaa, joista tykkään itsekin kovasti

Yhdet lahjat olen saanut jo ostettua pojille ja miehelle, mutta olen kovasti jäljessä normaalitahdista. Pyrin ostamaan lahjat aina hyvissä ajoin ja käytän alennuksia hyväksi. Nyt on aika huvennut jotenkin käsistä ja ostokset jääneet vähemmälle. Pitäisikö jopa huolestua, kun joululahjashoppailu ei nyt innosta ollenkaan?! Taidan kyllä innostumattomuuteni laittaa nyt kelien piikkiin. Piristyisin kovasti, kun maa olisi valkea ja pitäisi pientä pakkasta! Onneksi kynttilät pelastavat tilanteen ja niitä olen polttanut ahkerasti.

Poikien joulukalenteri alkaa olla jo valmis :D Vain pari luukkua puuttuu, muut on saapuneet jo postissa. Hyvissä ajoin on tontut olleet liikkeellä ja ahkeroineet luukut valmiiksi. Itsekin odotan innolla joulukuun alkua, kun pojat saa alkaa availla luukkuja! On varmasti mieluinen yllätys tuo kalenteri :) Itse olen saanut myös lähetettyä kaikki luukut kalentereihin, joihin osallistuin.