Kyllä se niin on, että syksyisten pimenevien iltojen myötä myös joulun odotus kasvaa. Illat alkavat olla jo aika kylmiä niin, että on saanut pukea jo paksumpia vaatteita hyvästi päälle. Joinakin aamuina kylmän yön jälkeen olen haistanut jo lähes pakkasen- vaikka hallaöitähän on nyt pitänytkin useamman.

Odotan siis jo kovasti joulua. Mietin valmiiksi jouluvalmisteluja, lahjoja, joulupöydän ruokia ja kaikkea muuta jouluun liittyvää. Tämä joulukalenteri-ketjussa mukana olo on myös jännittävää ja pitää ajatukset joulussa :) Koitan miettiä mukavia ja kullekin sopivia luukunsisältöjä. Haluan luukkuihin jouluista tunnelmaa, joten odottelen vielä hetken, jotta löydän jotain pientä kivaa jouluista niihin.

Kynttilät ovat vallanneet pöydät, lyhdyt yms. kodissamme. On ihana seurata lepattavaa liekkiä pimenevissä illoissa ja tunnelmoida. Suurin toiveeni on, että löytäisimme viimein pitkään etsimämme oman kodin ja siitä olen lähettänyt pieniä, hiljaisia pyyntöjä. Pojat ovat myös joulusta innostuneita ja miettivät jo, mitä aikovat joulupukilta lahjaksi pyytää :)  Isompi poika kertoi myös nähneensä jo tontun häntä seuraamassa.  Kiltisti pitäisi siis malttaa olla pitkään ;)

Kaikille toivotan mukavan kuulaita syyspäiviä ja -iltoja! Joulukin sieltä hiipii hitaasti, mutta varmasti koko ajan lähemmäs <3